torsdag 23 oktober 2014

ENOUGH.

Jag är så himla trött på mitt så kallade hem. Det kvittar liksom hur mycket man än städar så är det ändå äckligt, om ni fattar vad jag menar!? Det är sådan stress för mig att inte känna sig helt "fri" i sitt "hem" för man är rädd att något äckligt ska komma fram. Imorse vaknade jag.. har inte sett något levande i mitt rum på länge. Och jag såg inget levande krypa runt här i morse heller. DOCK, hittade jag en död kackerlacka på mitt golv. Det var typ droppen för mig. Jag vill inte. Jag vill bara ha ett rent jävla ställe där jag kan gå runt utan skor och utan att behöva titta på golvet hela tiden, jag vill inte hitta massa smuts och skit. Jag orkar inte.

Och jag är så trött på den förbannade weed-lukten och det eviga högljudda pratet från en av mina flatmates mitt i natten. Jag är trött på att ha typ 2 kvadratmeter att röra mig på. Jag är trött på att min hyresvärd bara bryr sig om att få hyran och om vi har ohyra här eller om det är smutsigt bryr han sig inte om för fem öre. Jag vill bara ha min egen jävla lägenhet nu med min kille som vi kan hålla rent, ha fint och mysigt och vara helt i fred. Vi kan ju inte ens prata i fred utan att resten av lägenheten hör vad man säger.

Vad som stör mig allra mest är att jag har nyligen ansökt om NI nummer och det stod på pappret jag fick att det kommer skickas till adressen jag angav vid ansökan. Jag antar då att om jag nu vill flytta snarare än snarast, kommer de ändå skicka numret hit och jag kommer ju fan aldrig få tag i mitt nummer då för tror ju KNAPPAST att min nuvarande hyresvärd eller de som bor här skulle vara trevliga nog att säga till mig när brevet kommer hit. Och numret kommer väl inte komma innan december, så då MÅSTE jag bo här i minst en månad till och jag vill bara typ gråta. Det må låta patetiskt men den där kackerlackan som låg där på golvet, förstenad och död... den fick min bägare att rinna över. Jag kan inte ha NÅGOT ätbart framme här inne. Allt måste vara inplastad och invirat till tusen i plastpåsar. Ibland vill man ju äta något gott och titta på film. Känns patetiskt att slänga in allt i kylen liksom. Men nej, det går inte. Då kanske något kommer och smaskar på det. Och jag vill inte veta då vad som händer här inne när jag sover. Vart fan kom kackerlackan ifrån då? Och hur fan kunde den dö bara sådär på golvet? Jag vill INTE ha något som kryper på mig på natten. Jag står inte ut.

Och som svensk är man ju van vid hög standard på boendet och aldrig har jag då sett en kackerlacka i mitt liv i Sverige. Inga råttor ute vid soporna, rävar som springer runt på vägarna och soppåsar som ligger i massiva högar.

Nä, idag fick jag nog på London's smutsighet. Jag vill ha det RENT. Jag har alltid varit lite stökig av mig, aldrig gillat att städa mitt rum... men detta. Jag kommer bli städnarkoman i mitt nästa hem. Här kvittar det om jag borstar och sprayar med spray. Vi har ju för fan inte ens en dammsugare! För det har inte hyresvärden gett mig! Och jag vill väl inte slänga pengar på en dammsugare för alla andras skull! Det är väl för tusan en självklarhet att ge oss en dammsugare eller?!

Snart börjar det väl mögla och regna in också. Förvånar mig inte alls. Så förbannat trött på detta. På ett vis hatar jag mig själv för att jag tog detta stället i all hast. Men sen tänker jag på hur obekväm jag var psykiskt i det andra stället. Så då är det väl "bättre". Men aldrig trodde jag det skulle vara SÅ sunkigt som det är här. Jag vill ju flytta NU, men jag ska leta och verkligen titta noga på de visningar vi kommer gå på. Jag tänker inte ta något bara för att ta något. Och om det ligger hundra år från mitt jobb. HELLRE DET ÄN ATT BO I EN SOPTIPP!

Fan London. Ibland önskar jag du var en modern och uppdaterad stad. Men nä, det är otroligt outvecklat här. Blä.

Jag vill inte se en kackerlacka till. Då vet jag inte vad jag gör.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar